Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Hillekens.


Zij was gehuwd met
Jacobus Gubbels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina, landbouwster, geboren te Nederweert rond 1765, overleden aldaar op 5 maart 1824.
    Zij was gehuwd met Lambert Lamers, geboren te Nederweert rond 1767, overleden aldaar op 25 oktober 1812, zoon van Guillaume Laemers en Cornelie Caris.
  • 2 : Martina, geboren te Nederweert rond 1769, overleden aldaar op 28 augustus 1805.
    Zij was gehuwd met Hendrik Rijnders, geboren te Nederweert rond 1761, overleden aldaar op 8 september 1843, zoon van Joannes Reijnders en Joanna Vaessen.
    (Hij was later gehuwd met Catharina van de Ven.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina