Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Renier Steijvers, geboren te Hunsel op 22 oktober 1921, overleden te Weert (V) op 31 december 1998, gecremeerd te Helmond, zoon van Gaspar Hubert Steijvers en Maria Gertrudis Schram.


Hij is getrouwd te Weert op 26 april 1950 (1) met
Maria Catharina Petronella Geene, geboren te Weert op 5 maart 1921, overleden te Eindhoven op 5 augustus 1973, dochter van Joannes Franciscus Geene en Maria Catharina Helena Ariaens.

Hij is getrouwd te Weert op 2 mei 1975 (2) met
Anna Maria Catharina Willekens, geboren te Hunsel op 27 mei 1918, dochter van Mathijs Willekens en Maria Gertrudis Vries.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina