Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Nicolaas Hubert Piepers, mijnwerker, geboren te Beegden rond 1914, zoon van Adriaan Hubert Piepers en Maria Christina Hoogmans.


Hij is getrouwd te Horn op 24 januari 1941 met (en gescheiden op 9 december 1948 van)
Ida Jacoba Johanna Zonneveld, geboren te Horn op 26 november 1915, dochter van Antonius Albertus Zonneveld en Maria Josephina Knoops.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina