Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Christina Hubertina van Munster, dienstmeid, geboren te Maasbracht op 2 maart 1846, dochter van Ambrosius van Munster en Helena Janssen.


Zij is getrouwd te Nederweert op 17 juni 1869 met
Petrus Gökemeijer, kleermaker, geboren te Nederweert op 14 juni 1848, zoon van Theodoor Heinrich David Gökemeijer en Antonia Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joseph, kleermaker, geboren te Leuth (B) rond 1879.
    Hij is getrouwd te Beegden op 22 april 1907 met Maria Elisabeth Hubertina Walschot, tapster, geboren te Maasbracht rond 1869, dochter van Jan Walschot en Gertrudis Elisabeth Eijkelberg.
    (Zij was weduwe van Willem Hubert Peeters.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina