Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Petronella Kessels, landbouwster, geboren te Wessem op 21 april 1852, dochter van Mathijs Kessels en Joanna Schreurs.


Zij is getrouwd te Beegden op 9 april 1885 met
Peter Hubert Vissers, landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 11 april 1850, zoon van Jan Mathijs Vissers en Anna Margaretha Clerckx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Margaretha, geboren te Heel en Panheel rond 1887.
    Zij is getrouwd te Beegden op 1 mei 1914 met Hendrik Hubert Wassenberg, geboren te Beegden rond 1884, zoon van Jan Hubert Wassenberg en Petronella Catharina Schreurs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina