Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Julius Hubert Hoogmans, landbouwer, geboren te Beegden op 16 februari 1891, overleden aldaar op 13 maart 1972, zoon van Matthijs Hubert Hoogmans en Hendrina Josephina Franssen.


Hij is getrouwd te Beegden op 17 mei 1913 met
Maria Hubertina Gubbels, geboren te Beegden op 11 september 1892, overleden aldaar op 25 juli 1976, dochter van Stefanus Gubbels en Anna Maria Catharina Schreurs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Karel Marie, chauffeur, geboren te Beegden op 19 mei 1919, wonende te Horn, overleden aldaar op 29 juli 1960.
    Hij was gehuwd met Theresia Anna Maria van Neer, geboren te Beesel op 22 maart 1911.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina