Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Renier Rutten, dienstknecht en landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 27 januari 1847, overleden voor 1923, zoon van Christiaan Rutten en Elisabeth Violet.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 22 april 1881 met
Maria Margaretha Schreurs, dienstmeid en landbouwster, geboren te Beegden op 10 januari 1858, dochter van Henricus Severinus Schreurs en Maria Catharina van Herten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Helena Hubertina, geboren te Heel en Panheel op 15 november 1881.
    Zij is getrouwd te Beegden op 1 juli 1910 met Hubert Renier op 't Broeck, landbouwer, geboren te Beegden rond 1882, zoon van Hendricus Antonius op 't Broek en Maria Catharina Loven.
  • 2 : Gerard Hubert, smid, geboren te Beegden op 20 augustus 1883.
    Hij is getrouwd te Helden op 17 juni 1911 met Maria Antonetta Tebaerts, modiste, geboren te Helden rond 1886, dochter van Willem Tebaerts en Aldegonda Smolders.
  • 4 : Maria Hubertina, geboren te Heel en Panheel op 15 augustus 1887.
  • 7 : Renier Hubertus, geboren te Heel en Panheel op 30 november 1893.
  • 8 : Francina Hubertina, geboren te Heel en Panheel op 28 juni 1896.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina