Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godfried Hubert Segers, landbouwer, geboren te Beegden op 6 mei 1892, wonende aldaar, overleden te Horn op 21 februari 1980, zoon van Jan Jacob Segers en Maria Josephina van Herten.


Hij is getrouwd te Horn op 8 juli 1932 met
Christina Gertrudis Hubertina Graef, geboren te Horn op 10 oktober 1901, wonende te Beegden, overleden aldaar op 2 februari 1985, dochter van Sofrijn Hubert Graef en Barbara Hubertina Alers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hubert Severijn Marie, timmerman, geboren te Beegden op 5 juli 1946, wonende aldaar, overleden te Neer op 23 april 2009, begraven aldaar op 28 april 2009.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina