Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Jacob Segers, smid en landbouwer, geboren te Beegden op 23 augustus 1854, overleden aldaar op 19 september 1939, zoon van Leonardus Segers en Anna Margaretha Schreurs.


Hij is getrouwd te Beegden op 13 april 1882 (1) met
Maria Josephina van Herten, geboren te Beegden op 2 september 1850, overleden aldaar op 12 december 1904, dochter van Joannes van Herten en Maria Anna Adams.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Hubert, landbouwer, geboren te Beegden rond 1883.
    Hij is getrouwd te Beegden op 21 mei 1920 met Johanna Maria Kessels, dienstmeid, geboren te Nederweert op 22 december 1895, dochter van Henricus Hubertus Kessels en Catharina van den Heurik.
  • 2 : Leonard Hubert, smid, geboren te Beegden rond 1885.
    Hij is getrouwd te Beegden op 13 oktober 1916 met Maria Petronella Loven, geboren te Beegden rond 1887, dochter van Jan Renier Hubert Loven en Adriana Hubertina Brouns.

Hij is getrouwd te Beegden op 3 november 1905 (2) met
Elisabeth Hubertina Adams, geboren te Beegden rond 1854, dochter van Henricus Adams en Maria Josephina Mechtildis Heintzen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina