Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Willem Antoon Hubert Evers, landbouwer, geboren te Beegden op 28 april 1887, verongelukt te Wessem op 30 maart 1965, zoon van Mattis Evers en Ida Hubertina Brouwers.


Hij is getrouwd te Neeritter op 23 augustus 1920 met
Aldegonda Hubertina van de Vin, geboren te Neeritter op 14 maart 1895, overleden te Beegden op 6 maart 1955, dochter van Joannes Hubertus van de Vin en Theresia Hubertina Leeters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina