Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Hubertina Scheepers, geboren te Heel en Panheel op 4 februari 1882, overleden te Baexem op 12 januari 1954, begraven aldaar, dochter van Hendrik Hubert Scheepers en Anna Catharina van Geneijgen.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 29 april 1912 met
Godefridus Opheij, landbouwer, geboren te Baexem op 7 oktober 1872, overleden aldaar op 29 januari 1923, begraven aldaar, zoon van Petrus Hubertus op Heij en Joanna Gertrudis Hubertina Hafmans.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Peter Henricus Hubertus, geboren te Baexem op 6 januari 1918, overleden aldaar op 27 september 1979, begraven aldaar.
  • 6 : Mathieu Marie Joseph, geboren te Baexem op 17 juni 1922, overleden te Geleen op 11 april 2013, begraven te Sint Odiliënberg op 20 april 2013.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina