Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Weerens, dagloner, geboren te Haelen op 8 februari 1845, zoon van Anna Maria Gertrudis Weerens.


Hij is getrouwd te Beegden op 13 april 1874 met
Maria Elisabeth Lemmen, dienstmeid, geboren te Beegden op 1 augustus 1841, dochter van Peter Mathijs Lemmen en Gertrudis Knoops.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis Hubertina, arbeidster, geboren te Beegden rond 1875.
    Zij is getrouwd te Beegden op 15 juli 1904 met Theodoor Hubert op 't Broek, arbeider, geboren te Beegden rond 1876, zoon van Gerard op 't Broeck en Hubertina Derckx.
  • 2 : Peter Hubert, arbeider, geboren te Beegden rond 1878.
    Hij is getrouwd te Beegden op 11 november 1904 met Joanna Hubertina Voermans, geboren te Beegden rond 1880, dochter van Peter Mathijs Voermans en Magdalena Hubertina Wassenberg.
  • 3 : Jan Mathijs, landbouwer, geboren te Beegden rond 1885.
    Hij is getrouwd te Beegden op 12 november 1920 met Wilhelmina Kessels, geboren te Beegden rond 1895, dochter van Joannes Hubertus Kessels en Agnes Loven.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina