Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Baeten, geboren te Weert rond 1737, overleden te Ittervoort-Ell op 4 december 1813.


Zij was gehuwd met
Peter Kunnen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathias, landbouwer en koster, geboren te Hunsel-Ell op 4 februari 1767, overleden te Hunsel op 8 november 1846.
    Hij is getrouwd te Thorn op 3 juni 1794 voor de kerk met Elisabeth Haventer, landbouwster, geboren te Hunsel-Haler op 14 september 1763, overleden te Hunsel op 18 februari 1846, dochter van Jean Haeffenter en Petronelle Huskens.
  • 2 : Joanna, landbouwster, geboren rond 1768, wonende te Grathem, overleden aldaar op 26 november 1836.
    Zij was gehuwd met Peter Koolen, landbouwer, geboren te Grathem rond 1765, wonende aldaar, overleden aldaar op 21 oktober 1855, zoon van Joannes Koolen en Maria Pouwls.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina