Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Colen, akkervrouw, geboren te Neeritter op 29 september 1785, overleden te Kessenich op 2 september 1832, dochter van Lambertus Colen en Ida Pellemans.


Zij is getrouwd te Neeritter op 6 februari 1816 (1) met
Mathias Geuzen, dienstknecht en daghuurder, geboren te Thorn op 19 september 1781, overleden te Neeritter op 15 januari 1821, zoon van Severinus Geuzen en Catharina Elisabeth Verstappen.

Zij is getrouwd te Neeritter op 17 november 1821 (2) met
Joannes Hermans, dagloner, geboren te Kessenich, gedoopt op 29 januari 1779, overleden te Wessem op 28 mei 1843, zoon van Theodorus Hermans en Gertrudis Deben.
(Hij was weduwnaar van Catharina van de Winkel, overleden te Kessenich op 2 maart 1809.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina