Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Colen, dienstmeid en akkermanse, geboren te Neeritter op 19 februari 1779, overleden aldaar op 31 december 1822, dochter van Lambertus Colen en Ida Pellemans.


Zij is getrouwd te Thorn op 21 oktober 1811 met
Guillaume Kaesemaekers, landbouwer, geboren te Thorn op 6 april 1792, zoon van Ferdinand Kaesemaekers en Elisabeth Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Lambert Guillame, leiendekker, geboren te Neeritter op 27 oktober 1812.
    Hij is getrouwd te Beegden op 2 juni 1843 met Cornelia Knippenbergh, geboren te Beegden op 15 juni 1807, dochter van Godfried Knippenberg en Elisabeth Wolfhagen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina