Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Sybille Tillemans, geboren te Ittervoort-Haler op 12 maart 1769, overleden te Oler-Grathem op 3 mei 1840, dochter van Mathijs Tillemans en Gertrudis Reijnders.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 3 mei 1802 met
Gerardus Kuijpers, geboren te Ittervoort rond 1761, overleden te Grathem op 25 januari 1840, zoon van Joannes Cuijpers en Anna Catharina Nelissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathijs, geboren te Heel rond 1806, overleden te Hunsel op 2 oktober 1869.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina