Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Dionisius Moonen, landbouwer.


Hij was gehuwd met
Helena Vossen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Cornelia, landbouwster, geboren te Stramproy op 7 maart 1792.
    Zij is getrouwd te Stramproy op 9 januari 1832 met Pieter Midden, timmerman, geboren te Grathem op 26 september 1778, zoon van Mathias Midden en Maria Verkennis.
    (Hij was weduwnaar van Christina Rietjens.)
  • 2 : Wilhelmus, geboren te Stramproy rond 1797, overleden te Grathem op 23 januari 1843.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 29 april 1836 met Gertrude Kuppens, dienstmeid, geboren te Nederweert op 18 september 1799, overleden aldaar op 5 december 1853, dochter van Matthijs Cuppens en Helena Peters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina