Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Knippenbergh.


Zij was gehuwd met
Peter Rulkens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria, geboren te Beegden op 15 september 1772.
    Zij was gehuwd (1) met Wilhelmus Verboeket.
    Zij is getrouwd te Beegden op 19 april 1814 (2) met Pierre Vanner, timmerman, geboren te Baexem op 31 augustus 1759, zoon van Michil Vanner en Marie Quas.
    (Hij was weduwnaar van Anne Marie Seunkens.)
  • 2 : Anna Catharina, geboren te Linne, gedoopt op 9 april 1774, wonende te Panheel, overleden te Grathem op 12 december 1847.
    Zij is getrouwd te Heel op 8 november 1796 voor de kerk met Servaes Janssen, gedoopt te Heel op 30 mei 1750, wonende te Panheel, overleden te Heel en Panheel op 25 februari 1837.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina