Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Elisabeth Pleunis.


Zij was gehuwd met
Jan Vaessen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Maria, dienstmeid, geboren te Oolre op 20 maart 1782, overleden te Oler-Grathem op 27 september 1839.
    Zij is getrouwd te Wessem op 7 augustus 1813 met Leonardus Linssen, timmermansknecht en timmerman, geboren te Haelen op 30 oktober 1768, overleden te Oler-Grathem op 18 februari 1837, zoon van Godefridus Linssen en Wilhelmina Corsten.
    (Hij is eerder getrouwd te Grathem op 21 juli 1793 voor de kerk met Catharina Francisca Philips, overleden te Wessem op 25 oktober 1811.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina