Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Ravée.


Haar zonen van een onbekende man:
  • 1 : Jacque, fabrieksarbeider, geboren te Grathem op 9 juli 1810, overleden te Roermond op 25 oktober 1859.
    Hij is getrouwd te Roermond op 16 juni 1842 (1) met Odilia Cox, naaister, geboren te Roermond op 6 november 1810, dochter van Christiaan Cox en Catharina Gisberts.
    Hij is getrouwd te Roermond op 6 mei 1851 (2) met Anna Catharina Huijts, geboren te Maasniel op 9 juli 1809, dochter van Gerardus Huijts en Catharina Cox.
    (Zij was weduwe van Johannes Baers.)
  • 2 : Gerard, geboren te Grathem op 9 juli 1810.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina