Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Abel Abrahams, geboren te Grathem op 18 juli 1745, overleden aldaar op 1 augustus 1823, zoon van Martin Abrahams en Gertrudis Kuppens.


Hij is getrouwd te Grathem Kelpen op 22 november 1780 voor de kerk met
Mathea Heijmans, geboren te Leveroij op 31 juli 1762, overleden te Grathem op 24 september 1787, dochter van Petrus Heijmans en Petronelle Nijs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth, landbouwster, geboren te Grathem Kelpen op 4 april 1782, overleden te Grathem op 8 maart 1850.
    Zij is getrouwd te Wessem op 14 januari 1805 met Pieter Breukers, landbouwer, geboren te Nederweert op 8 april 1782, overleden te Grathem op 6 oktober 1853, zoon van Theodorus Breuckers en Joanna Coenen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina