Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Helena Dresen, geboren te Meeuwen (B) op 6 maart 1775, overleden te Maaseik (B) op 19 februari 1840, dochter van Jan Dreesen en Margaretha Meijers.


Zij is getrouwd te Gerdingen (B) op 9 juli 1801 met
Jacobus Meijssen, geboren te Asch (B) op 16 april 1768, overleden te Meeuwen (B) op 19 maart 1835, zoon van Jan Mathijs Meijssen en Maria Helena Damiaens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Elisabeth, geboren te Gerdingen (B) op 20 oktober 1810, wonende te Maaseik (B), overleden te Grathem op 18 juli 1854.
    Zij is getrouwd te Maaseik (B) op 14 april 1841 met Simon Verhaegen, geboren te Baexem op 14 september 1809, wonende te Maaseik (B), overleden te Heythuysen op 3 november 1897, zoon van Christiaan Verhaegen en Joanna van Leën.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina