Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Eggelen.


Zij was gehuwd met
Pieter Arets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina, landbouwster, geboren te Grathem rond 1771, wonende te Baexem en te Hunsel, overleden aldaar op 22 december 1844.
    Zij was gehuwd met Renerus Verstappen, landbouwer, geboren te Hunsel rond 1770, wonende te Baexem en te Hunsel, overleden aldaar op 16 januari 1845, zoon van Hendrik Verstappen en Maria Snijkers.
  • 2 : Hubertus, landbouwer, geboren te Grathem, gedoopt op 8 november 1773, wonende te Grathem, overleden te Zele (Oost-Vlaanderen) op 25 januari 1854.
    Hij is getrouwd te Zele op 19 juni 1811 met Colleta Bracke, geboren te Schellebeke (B) op 12 juni 1773, overleden te Zele op 8 mei 1856.
    (Zij was weduwe van Jacobus Coene, overleden te Zele op 14 juni 1810.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina