Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anne Bernardine Strouxs, geboren te Heythuysen op 4 juli 1815, overleden te Thorn op 23 maart 1899, dochter van Peter Stroekxs en Anna Elizabeth Prinsen.


Zij is getrouwd te Thorn op 3 januari 1840 met
Pieter Hendrik Joosten, schoenmaker, geboren te Thorn op 18 februari 1808, overleden aldaar op 21 september 1893, zoon van Christiaan Didacus Joosten en Maximiliana Agnes Geenen.
(Hij was weduwnaar van Maria Gertrudis Corsten, overleden te Thorn op 25 september 1837.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina