Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathias Cuijpers, landbouwer, geboren te Ittervoort op 6 februari 1815, zoon van Mathijs Cuijpers en Cornelia Schaeken.


Hij is getrouwd te Kessenich op 9 november 1841 met
Anna Catharina van Helden, geboren te Stevensweert op 2 juli 1820, overleden te Thorn op 31 december 1898, dochter van Jan van Helden en Mechtildis Meeuwissen.
(Zij is later getrouwd te Thorn op 30 juni 1874 met Johannes van den Broek, metselaar, geboren te Stratum op 20 augustus 1823, overleden te Thorn op 27 februari 1902, zoon van Johannes van den Broek en Petronella van Hout. (Hij is eerder getrouwd te Thorn op 5 juli 1858 met Joanna Geraeds, geboren te Herten op 16 januari 1814, overleden te Thorn op 24 augustus 1873.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina