Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Lambertus Jacobus Hansen, landbouwer, geboren te Neeritter op 12 april 1901, overleden op 19 september 1990, begraven te Neeritter, zoon van Peter Joannes Hubertus Hanssen en Catharina Elisabeth Hubertina van Ratingen.


Hij is getrouwd te Neeritter op 12 juli 1935 met
Anna Maria Gertruda Leeters, geboren te Neeritter op 11 maart 1909, overleden te Roermond op 21 april 1969, begraven te Neeritter, dochter van Hubertus Josephus Jacobus Leeters en Maria Elisabeth Segers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Hunsel op 25 augustus 1946.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina