Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jan Albert Heijnes, geboren te Venlo op 28 oktober 1799, overleden aldaar op 14 oktober 1858, zoon van Simon Heijnes en Maria Hendriks.


Hij is getrouwd te Venlo op 2 mei 1822 (1) met
Maria Decoursieux, geboren te Venlo rond 1803, overleden aldaar op 24 maart 1841, dochter van Jan Décoursieux en Elisabeth Peters.

Hij is getrouwd te Venlo op 14 november 1843 (2) met
Maria Josephina de Gruyter, geboren te Venlo op 24 september 1807, overleden te Grathem op 17 december 1890.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina