Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Josephina Moors, geboren te Weert op 11 maart 1898, overleden aldaar op 14 januari 1987, dochter van Norbertus Moors en Gertrudis Maria Hubertina Salman.


Zij is getrouwd te Weert op 12 mei 1927 met
Jan Renier van Geneijgen, landbouwer, geboren te Baexem op 5 januari 1891, overleden te Weert op 30 oktober 1964, zoon van Severien Hubertus van Geneijgen en Josephina Maria Brouwers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Josephina Gertruda, geboren te Grathem rond 1928, overleden aldaar op 3 juni 1929.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina