Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Maria Catharina Loven, grondeigenares.


Zij was gehuwd met
Jan Mathias Smeets, grondeigenaar.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gudula Helena Hubertina, geboren te Wessem op 8 november 1844, wonende aldaar, overleden te Grathem op 15 februari 1927.
    Zij is getrouwd te Wessem op 26 april 1867 met Jan Reinier Laurentius Corbeij, geboren te Wessem op 20 oktober 1844, wonende aldaar, overleden te Maaseik op 12 maart 1896, zoon van Jan Baptist Corbeij en Francisca Petronella Dencken.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina