Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marijnus Melissant.


Hij was gehuwd met
Joanna Geertrui Everaerts.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Francisca, dienstmeid, geboren te Baexem op 17 april 1858.
    Zij is getrouwd te Roermond op 25 februari 1879 met Hendrik Hubert Färber, tapijtdrukker, geboren te Roermond op 27 augustus 1854, overleden aldaar op 24 maart 1931, zoon van Willem Hendrik Färber en Anna Maria Withoods.
  • 3 : Wouter, geboren te Baexem op 20 maart 1860.
  • 4 : Jan Mathijs, geboren te Baexem op 16 juli 1862, overleden te Maasbracht op 10 oktober 1870.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina