Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hubertus Antonius Dehing, zouaaf bij Pius IX, magazijnier en herbergier, geboren te Thorn op 11 augustus 1842, overleden te Antwerpen op 26 december 1906, zoon van Hubertus Dehing en Gabriel Margarita Luis.


Hij is getrouwd te Antwerpen op 10 oktober 1874 (1) met
Petronella Philomina Slijmers, dienstmeid, geboren te Mol (B) op 17 oktober 1847, overleden te Antwerpen op 6 mei 1884, dochter van Joseph Slijmers en Maria Francisca Farechamp.

Hij is getrouwd te Antwerpen op 16 oktober 1884 (2) met
Joanna Sibilla Hubertina Segers, geboren te Neeritter op 21 januari 1851, dochter van Joes Ziegers en Anna Margareta Linssen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Gabriella Margareta Renata, geboren te Antwerpen op 6 juli 1891.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina