Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Helena Petronella Hubertina Verkoulen, geboren te Grathem op 29 maart 1910, overleden te Weert (Z) op 28 november 1979, begraven te Weert, dochter van Mathijs Hubertus Verkoulen en Maria Catharina Peeters.


Zij is getrouwd te Weert op 7 juli 1932 met
Joannes Franciscus Snellen, landbouwer, geboren te Weert op 9 april 1902, overleden aldaar op 8 oktober 1981, begraven te Tungelroy, zoon van Jacobus Snellen en Maria Sophia Kiggen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina