Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henrica van der Asdonk, geboren te Schijndel op 16 maart 1880, overleden te Geleen (Z) op 22 februari 1974, begraven te Echt, dochter van Johannes van der Asdonk en Anna Cornelia Baaten.


Zij is getrouwd te Echt op 28 april 1914 met
Josephus Hubertus Strous, landbouwer, geboren te Heythuysen op 21 maart 1885, overleden te Echt op 14 juni 1962, zoon van Petrus Johannes Strous en Helena Hubertina Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Grathem op 2 maart 1920.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina