Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Goossens, geboren te Meijel op 8 juni 1830, dochter van Joannes Bartholomeus Goossens en Sophia Houben.


Zij is getrouwd te Meijel op 27 oktober 1858 met
Franciscus van ter Velden, burgemeester, geboren te Horst op 22 november 1823, zoon van Hendrik van ter Velden en Agnes Coenen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Clemens Maria Hendrik, pastoor en RK priester, geboren te Horst rond 1859, overleden te Grathem op 22 juli 1923.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina