Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Dirk Cornelis van de Weerdt, marechaussee, geboren te Echteld op 10 januari 1903, zoon van Andries van de Weerdt en Cornelia Martina van Sandijk.


Hij is getrouwd te Maastricht op 26 september 1928 met (en gescheiden op 14 juli 1952 van)
Maria Christina Soentjens, geboren te Neer op 18 februari 1907, dochter van Peter Joannes Soentjens en Anna Catharina Dorothea Schrijnmakers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : waarschijnlijk Cornelia Catharina, geboren te Nijmegen in maart 1928, overleden te Grathem op 21 juni 1928.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina