Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Geertruida Johanna Janssen, kantoorhoudster, geboren te 's-Heerenberg op 16 maart 1885, overleden op 12 augustus 1964, begraven te Ell, dochter van Petries Gerandes Janssen en Hendrina Versteegen.


Zij was gehuwd (1) met
Hendricus Wilhelmus Caelers, brievengaarder, geboren te Heythuysen op 30 september 1859, overleden te Grathem op 15 mei 1921, begraven te Ell, zoon van Pieter Jan Caelers en Anna Maria Christina Verstappen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Catharina M., geboren op 13 maart 1913, overleden op 4 augustus 1994, begraven te Ell.
  • 3 : Hubertina Aleida, geboren te Hunsel-Ell op 18 mei 1915, overleden te Weert op 2 maart 1990, begraven te Ell.

Zij is getrouwd te Hunsel op 7 september 1923 (2) met
Joannes Hubertus Hurkxkens, landbouwer, geboren te Neeritter op 25 februari 1886, overleden op 13 april 1963, begraven te Ell, zoon van Godefridus Hubertus Hurxkens en Joanna Souts.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina