Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Franciscus Theodorus Frissen, landbouwer, geboren te Hulsberg op 30 maart 1799, zoon van Joannes Frissen en Maria Catharina Habets.


Hij is getrouwd te Hulsberg op 8 oktober 1836 met
Maria Elisabeth Jongen, geboren te Voerendaal op 11 november 1805, dochter van Hendrik Jongen en Maria Helena Groenemeijer.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Cornelis, landbouwer, geboren te Hulsberg op 22 september 1844, overleden te Grathem op 17 april 1924.
    Hij is getrouwd te Hulsberg op 7 juni 1883 met Maria Elisabeth Damoiseaux, geboren te Arensgenhout op 31 maart 1847, overleden te Hulsberg op 6 december 1921, dochter van Jan Hendrik Damoiseaux en Maria Elisabeth Hautfast.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina