Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Thomas Tobias Hochstenbach, logementhouder.


Hij was gehuwd met
Maria Theresia Pötgens, geboren te Ubach rond 1812, overleden te Kerkrade op 2 augustus 1883.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Frans Joseph, hoofdonderwijzer, geboren te Kerkrade op 29 februari 1840, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 25 oktober 1871.
    Hij is getrouwd te Pannerden op 28 september 1867 met Theodora Johanna Elisabetha Soer, geboren te Zutphen op 7 mei 1843, overleden te Veghel op 17 september 1918, dochter van Franciscus Soer en Maria Elisabeth Lange.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina