Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Willem Laurent Linssen, geboren te Horn op 22 juli 1902, wonende te Grathem, overleden te Weert (V) op 18 december 1982, begraven te Grathem, zoon van Johannes Pius Linssen en Gertrudis Hubertina Coumans.


Hij is getrouwd te Neeritter op 1 juni 1929 met
Maria Desiré Brouwers, geboren te Neeritter op 10 april 1903, wonende te Grathem, overleden aldaar op 14 oktober 1985, dochter van Hermanus Renier Brouwers en Joanna Maria Elisabeth Wienen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Hubert, geboren te Grathem op 28 juni 1933, overleden aldaar op 9 maart 1982.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina