Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Jacobus Triepels, koopman, geboren te Grathem op 20 juli 1911, overleden te Grathem-Kelpen op 4 januari 1989, begraven te Kelpen-Oler op 9 januari 1989, zoon van Wilhelmus Hubertus Triepels en Helena Gubbels.


Hij is getrouwd te Grathem op 20 oktober 1939 met
Anna Maria Hendrikx, geboren te Grathem op 14 juli 1916, overleden te Horn op 17 december 2009, begraven te Kelpen-Oler op 22 december 2009, dochter van Lodewijk Hendrikx en Catharina Petronella Tinnemans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina