Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Helena de Wit, geboren te Grathem op 21 mei 1915, overleden te Horn (Hornerheide) op 12 augustus 1999, begraven te Kelpen-Oler op 17 augustus 1999, dochter van Mathijs de Wit en Anna Maria Vleeshouwers.


Zij is getrouwd te Grathem op 3 februari 1940 met
Peter Hubert Caris, mijnwerker en kerkmeester te Oler 1952-1979, geboren te Grathem op 6 september 1914, overleden te Weert (Z) op 5 november 1987, begraven te Kelpen-Oler, zoon van Theodorus Hubertus Caris en Catharina Hubertina Verlaek.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina