Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Wilhelmina Triepels, geboren te Dusseldorf (D) op 7 juni 1908, overleden op 5 december 2004, begraven te Heythuysen, dochter van Wilhelmus Hubertus Triepels en Helena Gubbels.


Zij is getrouwd te Grathem op 29 juli 1932 met
Hendricus Petrus Johannes Prinssen, coiffeur en kapper, geboren te Heythuysen op 22 augustus 1904, overleden aldaar op 28 februari 1971, begraven aldaar op 4 maart 1971, zoon van Hendricus Prinssen en Elisabeth van Geene.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina