Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Grada Jacoba Tillemans, geboren te Grathem op 28 juni 1917, overleden te Sittard (V) op 7 oktober 1992, gecremeerd te Geleen, dochter van Hendrik Hubert Tillemans en Theodora Elbers.


Zij is getrouwd te Geleen op 8 juli 1938 met (en gescheiden op 21 september 1950 van)
Maximiliaan Marie Mols, monteur, geboren te Sittard op 16 augustus 1918, overleden te Houthem op 18 mei 1986, zoon van Hendrik Mols en Maria Mechtildis Leijs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina