Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Hubertus Verlinden, geboren te Maasbracht op 26 september 1899, overleden op 3 maart 1974, begraven te Ell, zoon van Gerardus Joannes Hubertus Verlinden en Christina Elisabeth Stoffers.


Hij is getrouwd te Hunsel op 3 september 1937 met
Maria Elisabeth Coolen, geboren te Hunsel op 24 januari 1902, overleden op 18 juni 1989, begraven te Ell, dochter van Pieter Coolen en Maria Gertrudis Lejen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Gerardus, geboren te Hunsel op 22 oktober 1939, overleden op 26 december 2007, begraven te Ell.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina