Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hendricus Peerlings, opperman, geboren te Grathem op 21 februari 1909, overleden te Weert (Z) op 19 december 1992, begraven te Nederweert, zoon van Lodewijk Peerlings en Petronella Hubertina van Soest.


Hij is getrouwd te Grathem op 19 juni 1931 met
Maria Petronella Jacobs, geboren te Weert op 3 augustus 1906, overleden te Weert (Z) op 23 april 1981, begraven te Nederweert-Eind, dochter van Peter Joannes Jacobs en Joanna Maria Nies.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Petronella, geboren te Nederweert rond april 1932, overleden aldaar op 25 oktober 1932.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina