Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Joannes Jacobus Antonius Coenen, landbouwer, geboren te Grathem op 10 mei 1910, overleden te Roermond (Z) op 10 juni 1974, begraven te Heel, zoon van Jacobus Coenen en Henrica Cornelissen.


Hij is getrouwd te Grathem op 14 april 1936 met
Gertrudis Maria Leonie Limpens, geboren te Amstenrade op 25 juli 1911, overleden te Roermond op 10 oktober 1992, dochter van Pieter Hubert Limpens en Maria Catharina Philomena Vleugels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Josef Joannes Marie, geboren te Grathem rond 1942, wonende aldaar, overleden te Weert op 5 september 1947.
  • 2 : Doodgeboren zoon, geboren te Grathem op 6 juli 1944.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina