Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Pieter Franssen, landbouwer, geboren te Beegden op 27 februari 1871, overleden te Grathem op 5 september 1946, zoon van Gerard Franssen en Gertrudis op 't Broek.


Hij is getrouwd te Beegden op 24 april 1908 met
Anna Hubertina Luijs, geboren te Molenbeersel (B) rond 1882, overleden te Grathem op 8 april 1931, dochter van Peter Joannes Luis en Anna Maria Vossen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Gertrudis Christina, geboren te Grathem op 18 februari 1910, overleden aldaar op 23 maart 1910.
  • 6 : Maria Elisabeth, geboren te Grathem op 15 april 1916, overleden aldaar op 18 oktober 1943.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina