Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Jacobus van Montfort, landbouwer, geboren te Posterholt op 30 december 1891, zoon van Joannes Hubertus van Montfort en Catharina Hubertina Daemen.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 25 april 1919 met
Maria Anna Clara Grispen, geboren te Ittervoort op 5 augustus 1885, overleden te Meijel op 18 januari 1948, dochter van Willem Gerard Hubert Grispen en Maria Gertrudis Stultjens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina