Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Agnes Majolée.


Zij was gehuwd met
Lambert van der Crabben.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Gerard, schoenmaker, geboren te Echt op 22 juli 1815, wonende te Grathem, overleden aldaar op 4 augustus 1893.
    Hij is getrouwd te Beegden op 25 september 1850 met Christina Bielmakers, dienstmeid, geboren te Heel en Panheel rond 1804, overleden te Grathem op 19 mei 1879, dochter van Leonardus Bijlmakers en Cornelia Willems.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina