Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Driessen, landbouwster, geboren te Grathem op 1 mei 1882, overleden te Molenbeersel op 25 december 1953, dochter van Jan Mathijs Driessen en Anna Maria Deckers.


Zij is getrouwd te Molenbeersel op 7 april 1904 (1) met
Theodorus Hubertus Smeets, landbouwer, geboren te Molenbeersel op 10 augustus 1873, overleden aldaar op 29 oktober 1929, zoon van Lodewijk Smeets en Antonetta Truijen.

Zij is getrouwd te Molenbeersel op 18 april 1931 voor de kerk (2) met
Theodorus Moubax, geboren te Kinrooi op 28 februari 1884, overleden aldaar op 4 februari 1970, zoon van Jan Mathijs Moubax en Maria Elisabeth Schroijen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina