Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Agnes van Montfort, geboren te Grathem op 1 juni 1896, overleden op 9 december 1980, begraven te Ittervoort, dochter van Joannes Hubertus van Montfort en Catharina Hubertina Daemen.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 25 april 1919 met
Peter Hubertus Vleeshouwers, landbouwer en fabrieksarbeider, geboren te Hunsel op 4 juni 1890, zoon van Godfried Hubert Vleeshouwers en Petronella Hubertina Verlaak.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joannes Hubertus, geboren te Grathem op 11 februari 1921, overleden te Limbricht op 6 maart 2004.
  • 3 : Lodewijk Joannes, geboren te Grathem op 6 maart 1922, overleden te Ittervoort-Santfort op 11 mei 1941.
  • 4 : Peter Hubertus, geboren te Ittervoort-Santfort op 11 mei 1940, overleden te Heel op 1 augustus 1992, begraven te Ittervoort.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina