Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Joanna Paulina Oistermeijer, geboren te Grathem op 23 november 1864, overleden te Hatert op 8 december 1914, dochter van Hendrik Jan Oistermeijer en Maria Anna Vaassens.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 11 januari 1889 met
Harmannus Sneltens, kunstschilder, geboren te Kloosterburen op 11 december 1845, overleden te Nijmegen op 3 november 1926, zoon van Theodardus Harmannus Sneltens en Gaatje Jans Bottinga.
(Hij was weduwnaar van Maria Hubertina van Melick.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina